Temuduga Pengambilan Pelajar Tingkatan 1 Kemasukan 2017

TEMUDUGA PENGAMBILAN TINGKATAN 1
2017 seperti ketetapan berikut: Tarikh: 26/11/2016 (SABTU) Masa: 7.30pg
Tempat: SMAP BENTONG,Mempaga,karak,Pahang.
Pakaian: uniform sekolah rendah *sila bawa alat tulis
dan sijil2 & salinan.
*sebarang pertanyaan sila hubungi 092221898.



















Ulasan

  1. Harap pelajar baru jangan buat kecoh masuk asrama.Tolong hormat senior yg lebih tua dan jgn nk mengade complain.ini asrama jadi kalau tak tahan dgn seniorjangan duk asrama.Semua asrama same je, superb ni je yg hampeh sejak ada ulul albab. Bab menghafal tuh dah bagus dah, mmg bagus x dinafikan tapi bab peraturan yang x masuk akal tu yang hampeh. Mcm mane sekolah nk berkembang kalau asyik mengongkong pelajar dgn kata semua tak boleh nak buat ? Kita sbp bukan smk jadi tlglah fhm. Smap labu dn smap kajang pun lagi maju dan rangking mereka lebih tinggi dari superb sbb pelajar mereka berani mencuba. Saya menegur secara baik dan berhemah jadi saya harap pihak tuan tlglah fhm.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mohon admin delete komen yg mencemarkan nama baik sekolah ini.Terima kasih.

      Padam
    2. #kamitaktahan

      Padam
  2. Admin just disable je comment. Tak perlu untuk blog/website formal macam ni

    BalasPadam

Catat Ulasan